Blar i NTNU Open på forfatter "Hjeltnes, Brit Kristine"
-
Comparison of organic and conventional food and food production. Part II: Animal health and welfare in Norway
Bøe, Knut Egil; Bernhoft, Aksel; Hansen, Inger; Hoel, Kristian; Moe, Randi Oppermann; Seehus, Siri Christine; Svihus, Birger; Whist, Anne C; Østerås, Olav; Andreassen, Åshild Kristine; Arukwe, Augustine; Braastad, Bjarne Olai; Erikson, Ulf Gøran; Haugen, Margaretha; Hemre, Gro Ingunn; Hjeltnes, Brit Kristine; Krogdahl, Åshild; Källqvist, Torsten; Lassen, Jørgen Fredrik; Mortensen, Stein Håkon; Næss, Bjørn; Olsen, Rolf-Erik; Rimstad, Espen; Skåre, Janneche Utne; Steffensen, Inger-Lise; Sundheim, Leif; Torrissen, Ole; Alexander, Jan (VKM Report;, Research report, 2014) -
Vurdering av GellyFeed metoden som hygienisering ved bruk av akvakulturdyr i fôr til akvakulturdyr. Uttalelse fra Faggruppe for fôr til terrestriske og akvatiske dyr i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Møretrø, Trond; Hjeltnes, Brit Kristine; Nesse, Live Lingaas; Rimstad, Espen; Torrissen, Ole; Amlund, Heidi; Bernhoft, Aksel; Hemre, Gro Ingunn; Jensen, Bjørn; Svihus, Birger; Aursand, Marit (VKM Report;, Research report, 2008)Stiftelsen Rubin (senere GellyFeed AS) har siden 1991 jobbet med å utvikle fôr basert på avskjær fra villfisk til bruk i fôr til oppdrettsfisk. På grunn av fare for smitteoverføring, ble det utviklet et eget fôrkonsept ...